3.0 - Core-modules

4:37
Drupal versie: 
7

Reacties

Hallo. Bij het toevoegen van de comment module krijg in de volgende error:
Warning: file_put_contents(temporary://fil8223.tmp): failed to open stream: "DrupalTemporaryStreamWrapper::stream_open" call failed in file_unmanaged_save_data() (regel 1903 van F:\School\Drupal\root\includes\file.inc).
Het bestand kon niet aangemaakt worden.
Warning: file_put_contents(temporary://fil8243.tmp): failed to open stream: "DrupalTemporaryStreamWrapper::stream_open" call failed in file_unmanaged_save_data() (regel 1903 van F:\School\Drupal\root\includes\file.inc).
Het bestand kon niet aangemaakt worden.

Heb jij misschien enig idee wat ik hieraan kan doen??

Ik heb het al voor elkaar. Hij is ineens weg.

De fout heeft te maken met het feit dat er geen /tmp folder gevonden kan worden. Dit kun je heel eenvoudig oplossen door direct in de root een folder met de naam "tmp" aan te maken. Opnieuw opstarten en de foutmelding is verdwenen.

Heb dit geprobeerd, maar voor mij werkt het niet. Is er iets anders dat we kunnen proberen hiervoor? Dit soort error messages krijg ik ook met de poll module. Bij het openen van het bestandje file.inc en de betreffende regels te bekijken word ik ook niet veel wijzer van. Ik zie alleen een println van java met een standaardwaarde.

Waarschijnlijk staat de "Tijdelijke map" niet goed ingesteld. Navigeer in de browser naar:
<websitenaam>/admin/config/media/file-system
En stel hier een tijdelijke folder in, waar de webserver rechten heeft om te mogen schrijven.

Een andere manier om bij het scherm te komen is:
Klik in de zwarte balk op “Instellingen” -> “Bestandssysteem” en vul daar een pad in waar je wel rechten hebt.

Warning: file_put_contents(temporary://fil7038.tmp): failed to open stream: "DrupalTemporaryStreamWrapper::stream_open" call failed in file_unmanaged_save_data() (regel 1903 van C:\Users\Dabosa\Desktop\USBwebservers\8.6\root\includes\file.inc).
Het bestand kon niet aangemaakt worden.
Warning: file_put_contents(temporary://fil7058.tmp): failed to open stream: "DrupalTemporaryStreamWrapper::stream_open" call failed in file_unmanaged_save_data() (regel 1903 van C:\Users\Dabosa\Desktop\USBwebservers\8.6\root\includes\file.inc).
Het bestand kon niet aangemaakt worden.

ik ben aan het zoeken geweest maar ik kom er niet uit om mijn comment module te plaatsen

De vragen in de bovenstaande comments gaan over hetzelfde probleem, gaane de oplossing over de tijdelijke map doornemen.

Ik moet per film reageren op ''open'' zetten. Is er een manier waarop ik alle films op open kan zetten voor reacties?
Dus een manier waarop deze wijziging ook alle bestaande content aanpast?

Dan moet je bij het inhoudstype "film" de standaard waarde van reageren op open zetten.
Dit werkt dan alleen voor nieuwe inhoud.

ik probeer in drupal 7 de module commentaar toe te voegen alleen lukt dit niet. Wel de forum optie maar niet die van dat ik per film commentaar kan leveren. Ik heb netjes de module aangezet en als ik naar inhoud toevoegen dan ga krijg ik alleen forumonderwerp. wat doe ik verkeerd

Comment moet ook bij het inhoudstype zelf aangezet worden.
Structuur -> Inhoudstypen -> Film

Eventueel even de rechten nakijken.

ik heb dat allemaal aanstaan. Maar klopt het dat je dan alleen commentaar kan toevoegen aan de film doormiddel van bewerken?

Nee als dat alleen kan dmv bewerken, dan staan de rechten niet goed ingesteld.

sorry maar het lukt maar niet inmiddels bij structuur onder Film veld commentaar aangemaakt, daarna bij personen/ toegangsrechten aan gezet zodat de anonieme gebruiker reactie kan bekijken, plaatsen en eigen reacties kan bewerken en nog krijg ik hem niet zichtbaar.

Dan ben je er bijna ;)

Als alle instellingen goed staan werkt dat voor alle nieuwe nodes. Bij de oude nodes zal je nog wel handmatig de comments aan moeten zetten in de bewerk modus.