2.2 - Nodes updaten, nodes toevoegen

5:22
Drupal versie: 
7

Reacties

Als ik een plaatje probeer toe te voegen krijg ik de error: Het bestand kan niet worden geĆ¼pload.
Naar mijn idee doe ik niks fout. Een ander plaatje/exstentie maakt niks uit

Het formaat, exstentie en de grote zitten allemaal goed.

Beste Robin, de meest voorkomende oorzaak is dat de map <website>/sites/default/files geen schrijfrechten heeft. Kijk eens hier:
http://jouwwebsite/admin/config/media/file-system om te zien of je hier geen foutmelding krijgt.

Succes.

Hallo, Inderdaad ik heb deze error. Na zoeken op internet krijg ik inderdaad de bevestiging dat het om een schrijf error gaat. Maar alle gevallen op internet spreken over bepaalde rechten???

Maakt het ook uit dat ik Drupal draai via een XAMPP instalatie, dus local?

Alvast bedankt

Hallo, Na nog even gespeeld te hebben met instellingen en veel informatie uitgebuit te hebben van Google. Ben ik er achter gekomen dat zodra je de map aanpast dat alles en iedereen op je systeem mag lezen en schrijven het werkt.

Bedankt, Ga ik nu weer verder met het boek doorwerken. Leuke manier dat het boek je expressies verbeeld die je op dat moment hebt. Bedankt

Goed te horen dat het werkt. Succes met de rest.

Ik heb een user Redacteur aangemaakt en ben daar mee ingelogd. Ik kan nu niet meer terug naar mijn admin account. Hoe kan ik afloggen van Redacteur, of is er een manier om direct te switchen van user?

Normaal zit er rechtsboven in de menubalk een optie "uitloggen".
Mocht jouw gebruiker b.v. geen rechten hebben om de menubalk te zien kan je altijd naar <domein>/user/logout gaan om uit te loggen.